Loftmonteret tørrestativ

Loftmonteret tørrestativ

Leder du efter den ultimative løsning til dit vasketøj skal du kigge på de lofthængte tørrestativer. De er utrolig praktiske og elegante. Tøjet er væk fra gulvet og det tørrer meget hurtigere pga. varmen der stiger til vejrs. Det kan også sagtens monteres udenfor hvis man har et udhæng det kan hænge under. Lofthængt tørresatativ med 6 stænger.

Vores lofhængte tørrestativ kan monteres i alle typer lofter. Ved montering i andre typer lofter end træ skal du benytte rawplugs der passer til materialet.

pr. side
Faldende orden

Hvad er et lofthængt tørrestativ?

Et lofthængt tørrestativ er en praktisk måde at tørre tøj på, som kan hjælpe med at maksimere pladsen i dit hjem. Det kan monteres i loftet og hænger dermed oppe under loftet, så det ikke optager gulvplads. Med det loftmonterede tørrestativ hejses tøjet op under loftet hvor det tørrer uden at være i vejen på gulvet.

Lofthængte tørrestativer kan bruges til at tørre alle slags tøj, herunder t-shirts, bukser, kjoler, sengetøj og håndklæder. Fordelen ved et lofthængt tørrestativ er, at det kan tage store mængder tøj på én gang, samtidig med at det ikke optager plads på gulvet.

Lofthængte tørrestativer kan være en særlig god løsning til små hjem, hvor pladsen er begrænset, eller til hjem med store familier, hvor der er meget tøj, der skal tørres. De kan også være nyttige i rum som kældre eller loftsrum, hvor der er ekstra plads til at hænge tøjet op.

Derudover kan lofthængte tørrestativer også bruges til at tørre tøj, som ikke må tørretumbles, eller til tøj, der har brug for at tørre i en bestemt position, som f.eks. kjoler eller bluser.

Alt i alt er lofthængte tørrestativer en praktisk og pladsbesparende måde at tørre tøj på.

Vi har tørrestativer til skarpe priser i alle kategorier

Herunder fritstående tørrestativer, væghængte tørrestativer, paraplytørrestativer, udendørs tørrestativer, tørrestativer med tag, tørrestativer til altan, tørrestativer til badekar, tilbehør til tørrestativer, tørrestativer fra Brabantia, tørrestativer fra Leifheit, tørrestativer fra Vileda, tørrestativer fra Artweger by Juwel, små pladsbesparende tørrestativer og Tørrestativer i træ

Hvis du vil finde et godt billigt tørrestativ kan du kigge i vores tilbudskategori hvor vi har samlet alle vores gode tilbud tørrestativer, køkkenudstyr, strygebrætter og affaldssortering.