Fritstående tørrestativer

Fritstående tørrestativer

Vi har masser af praktiske og flotte løsninger indenfor fritstående tørrestativer. Bl.a fra mærker som Brabantia, Rörets, Leifheit, Vileda og Artweger. Der er både løsninger til den lille lejlighed samt den store børnefamilie. 

pr. side
Faldende orden

Hvad er et fritstående tørrestativ?

Et fritstående tørrestativ er en type tørrestativ, der er designet til at stå på jorden uden behov for at blive fastgjort til en væg eller loft. Det kan have flere niveauer eller etager, der giver dig mulighed for at hænge mere tøj på det ad gangen.

Fritstående tørrestativer kan have forskellige størrelser og formater, afhængigt af mærket og modellen. De kan være foldbare og lette at opbevare, når de ikke er i brug, eller de kan være mere permanente og kræve mere plads til opbevaring. Nogle fritstående tørrestativer kan have hjul, hvilket gør dem nemme at flytte rundt på, mens andre er mere stationære og er bedst egnet til at blive sat op på et fast sted i haven.

Fritstående tørrestativer kan være en praktisk og omkostningseffektiv måde at tørre tøj på, især hvis du ikke har plads til at installere et vægmonteret eller loftmonteret tørrestativ.

Tørrestativer til det lille hjem

Har du ikke ret meget plads at gøre med har vi en hel kategori kun med små tørrestativer. Her finder du det der passer perfekt ind på trange steder. De passer ind på badeværelset, altanen eller et hjørne i stuen.

Tørrestativer til et hvert behov

Er du på udkig efter et tørrestativ, er du kommet til det helt rette sted. Hos Tørrestativet.dk har vi nemlig samlet Danmarks største udvalg af nogle af de absolut bedste tørrestativer på markedet. Vi har noget til hvert behov, og derfor finder du både tørrestativer til indendørs og udendørs brug. Så om du foretrækker at tørre tøj ude eller inde, kan du finde et optimalt tørrestativ på siden her. Tørrer du tøjet indenfor, så husk at lufte godt ud eller bruge en affugter imens, så du ikke skader indeklimaet unødigt. Tørrestativer er desuden den miljøvenlige måde at tørre sit tøj på og med det rette stativ, bliver det både let og praktisk at tørre sit tøj med god samvittighed, når du tager det våde tøj ud af.

Hvad kan du finde hos Tørrestativet.dk

Du kan købe alle typer tørrestativer indenfor alle de kendte brands. Vi har både billige og dyre tørrestativer, store og små og alt derimellem. Er du på jagt efter et lofthængt tørrestativ, væghængt tørrestativ, altan tørrestativ, paraplytørrestativ , tilbehør til tørrestativer, Tørrestativer til badekar, Artweger, Brabantia, Vileda, Leifheit eller noget helt andet, så finder du det hos Tørrestativet.dk