Airfryer tilbehør

Airfryer tilbehør

En airfryer bruges til at lave lækre og smagfulde retter uden, at du behøver at bruge meget olie og fedtstof til maden - samtidig bruger den også mindre strøm end fx. ovnen da den er meget hurtigere varm. Vil du gerne lave forskellige retter i din airfryer, kan du gøre det med forskelligt slags tilbehør. 

pr. side
Faldende orden

Du kan købe følgende udstyr til din airfryer

Silikoneforme: Silikoneforme er nærmest et must-have til airfryeren. Med en silikoneform til en airfryer kan du nærmest lave alt muligt mad. Kødretter, grøntsager og kager. Siliconeformen holder enten på formen af din mad eller beskytter skålen i airfryeren så den er nemmere at holde ren.

En silikoneform til airfryeren har mange fordele. Blandt andet kan formen genbruges og er nem at vaske op i hånden eller i opvaskemaskinen. Silikoneformens høje kant holder maden på plads samtidig med, at formens bløde materiale gør det nemt for dig at klappe formen sammen, når den skal tilbage i køkkenskabet efter brug.

Bageriste: På en bagerist kan du lave forskellige retter. Især er det oplagt at bruge risten, når du vil lave boller, brød og andet bagværk. 

Bagepapir: Bagepapir til Airfryer er små ark, enten runde eller firkantede. Disse ark kan nemt tilpasses yderligere i størrelsen med en saks. Bagepapir bruges enten i bunden af airfryeren eller på de små riste man kan købe. Bagepapiret letter din rengøring efter madlavning.

Stegt Flæsk holder: Skal du lave stegt flæsk i din airfryer? Så er en holder til flæsken næsten uundværlig. Du er garanteret perfekt sprød stegt flæsk hver gang!

Holder til kyllingelår: Kyllingelår laves supernemt i airfryeren med holderen til kyllingelår. Holderen sørger for at kyllingelårene får ens varme hele vejen rundt så du får lækker sprød skind og saftigt kød.