Gratis fragt
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Handelsbetingelser


JULEGAVER
:

Vi bytter frem til 13. januar 2019


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tørrestativet.
____________

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tørrestativet.

Tørrestativet.dk  v/Malene F. Bandholm

Bondehaven 17, 8541 Skødstrup

info@toerrestativet.dk

Henvendelse vedrørende ordrer: Telefon: 2364 1008 (Hverdage 10.00-16.00) E-mail: info@toerrestativet.dk

Vi bestræber os på at besvare din e-mail indenfor 2 hverdage

Forretningbetingelser

Bestilling: Du kan bestille varer via vores hjemmeside. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. De gældende salgs- og leveringsbetingelser kan du altid finde på denne side. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at skrive til info@toerrestativet.dk. Når du handler med www.tørrestativet.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk Det er kun muligt at se tidligere ordre hvis du oprettede en konto hos os ved tidligere ordre. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til info@tørrestativet.dk. Du skal være fyldt 18 år for at handle på Tørrestativet.dk. - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling: Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer. Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv. På www.tørrestativet.dk kan betaling ske via betalingskort og bankoverførsel. Der kan betales med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, JCB og American Express og Mobilepay til 23641008.

Betaler du med bankoverførsel eller bedes du overføre pengene til Reg. nr. 7264 Konto 000186654 med navn samt ordrenummer. Vi sender først varen når beløbet er indgået på vores konto. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.tørrestativet.dk. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.Tørrestativet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Tørrestativet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Offfenlige institutioner kan betale via EAN faktura. Kontakt os for oprettelse af ordre på info@toerrestativet.dk eller tlf. 2364 1008.

Levering: Levering sker kun indenfor Danmarks grænser og ikke til Færøerne samt Grønland. Ønsker du at bestille en vare til levering udenfor Danmark så kontakt os venligst på telefon 2364 1008 eller info@toerrestativet.dk.

Levering sker via Post Danmark og Danske Fragtmænd. Normal forsendelse leveres 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget ordren med mindre andet er anført på varen. Dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til og i weekenden. Hvis din ordre indeholder varer med længere leveringstid, kan der være op til 10 dages leveringstid på den samlede ordre. OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

Rettidig levering forudsætter, at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig og kan dække over lokale variationer. Bemærk også, at der ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage. Tørrestativet.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og forhold, der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Fragt: Prisen på fragten varierer alt efter vægten på forsendelsen. Prisen starter på 35 kr.

Returnering og fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles Tørrestativet.dk skriftligt indenfor 14 dage, og produkterne skal tilbageleveres til Tørrestativet.dk senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Produkterne skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som du har modtaget dem. Produkterne skal tilbageleveres i original emballage, hvis emballagen har en værdi for varen. Tørrestativet.dk kan oplyse dig om emballage har en værdi for varen.

Du har hos Tørrestativet.dk mulighed for at afprøve varerne, uden at dette påvirker fortrydelsesretten, såfremt følgende betingelser overholdes; varen returneres uden skader, slid samt i rengjort og pæn stand således, at varen sendes retur til Tørrestativet.dk i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Alle varer købt i webshoppen kan returneres til: Tørrestativet.dk, Bondehaven 17, 8541 Skødstrup Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

Du kan købe en returlabel her: https://retur.pakkelabels.dk/toerrestativet

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dokumentation for dit køb: Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling: Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
• du reelt har taget varen i brug,
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Reklamationsret: Når du handler på www.tørrestativet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig info@toerrestativet.dk Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Henvendelse vedrørende ordrer: Telefon: 2364 1008 (Hverdage 10.00-16.00) E-mail: info@tørrestativet.dk

Persondatapolitik: Ved at benytte Tørrestativet.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Tørrestativet.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger. Personoplysninger: Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Tørrestativet.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Tørrestativet.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: • foretager et varekøb • tilmelder dig et nyhedsbrev • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde

Tørrestativet.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Tørrestativet.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

Tørrestativet.dk.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Hos Tørrestativet.dk lagres personoplysningerne i forbindelse med køb af varer i mindst 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.tørrestativet.dk  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Adgang til oplysninger: Som registreret hos Tørrestativet.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tørrestativet.dk via e-mail: info@tørrestativet.dk.

Cookies: Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Tørrestativet.dk cookies til at indsamle oplysninger.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken: Tørrestativet.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen: info@tørrestativet.dk.

 


Kontakt os

Vores hotline er tilgængelig 24/7

Telefon:23 64 10 08

Kontakt vores hotline