Hvad siger vores kunder

Vores kunders oplevelse er altafgørende for os, og vi ELSKER når vi får tilbagemeldinger - positive som negative. Vi kan lære noget af alle!

Herunder kan du se et lille udpluk af hvad vores kunder oplever, når de handler hos os. Du kan læse mange flere anmeldelser her.

Vi glæder os allerede til at høre, hvordan din oplevelse har været!

 

"Super levering
Bestilte tirsdag eftermiddag og kunne afhente onsdag eftermiddag. Fin købsoplevelse hele vejen igennem og produktet fuldt ud som forventet."

- Morten

"Upåklagelig service og lynhurtig levering…
Jeg køber regelmæssig affaldsposer på siden. Selvom jeg allerede er igang med sidste pose, og får bestilt lidt for sent - jamen så når jeg at få de nye affaldsposer inden for meget meget kort tid.
Efter at vi skulle begynde affaldssorting, ville jeg bestille nye “rum” til min spand. Jeg havde derfor personlig kontakt med kundeservice - hvilket også var en god oplevelse :D
Jeg anbefaler min omgangskreds at handle her!"

- Lisa

"Hurtig levering og god kundeservice!
Jeg havde nogle idéer til at løse pladsmanglen i min lille lejlighed og det lykkedes mig at finde alt jeg behøvede i denne webshop. Jeg havde prøvet i fysiske butikker uden held.
Jeg bestilte 3 varer, der ankom cirka et døgn senere i min postbutik.
En vare voldede mig nogle problemer og jeg henvendte mig skriftligt til butikken omkring det og de løste mit problem lynhurtigt.
Jeg glæder mig til at shoppe hos dem næste gang!"

- Karen

"Servicen er helt i top herinde!
Super hurtig levering!
Havde en lille defekt på en vare, skrev og fik svar med det samme!
Virkelig fin service og fine ting på webshoppen!
Stor anbefaling"

- Marianne

"Super kundebetjening
Efter bestilling på nettet kontaktede jeg kundeservice for at forhøre mig om leveringstid - vi skulle på ferie, hvorfor levering hastede. Super betjening: det nye strygebræt blev afsendt samme dag, og jeg kunne hente det allerede næste dag."

- Ann