Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tørrestativet.

Vedr. julegaver:

Vi bytter julegaver frem til og med 10. januar 2024

 ____________


Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tørrestativet.

 

Tørrestativet.dk  v/Malene F. Bandholm

Rimsøvej 12, 8585 Glesborg

[email protected]


Henvendelse vedrørende ordrer: Telefon: 4410 9700 (Hverdage 10.00-12.00) E-mail: [email protected]

 

Vi bestræber os på at besvare din e-mail indenfor 2 hverdage

 

Forretningbetingelser

Bestilling:
Du kan bestille varer via vores hjemmeside. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. De gældende salgs- og leveringsbetingelser kan du altid finde på denne side. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]. Når du handler med www.tørrestativet.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk Det er kun muligt at se tidligere ordre hvis du oprettede en konto hos os ved tidligere ordre. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til info@tørrestativet.dk. Du skal være fyldt 18 år for at handle på Tørrestativet.dk. - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling:
Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer. Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv. På www.tørrestativet.dk kan betaling ske via betalingskort og bankoverførsel. Der kan betales med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, JCB og American Express og Mobilepay til 23641008.

Betaler du med bankoverførsel eller bedes du overføre pengene til Reg. nr. 7264 Konto 000186654 med navn samt ordrenummer. Vi sender først varen når beløbet er indgået på vores konto. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.tørrestativet.dk. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.Tørrestativet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Tørrestativet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering:
Levering sker kun indenfor Danmarks grænser og ikke til Færøerne samt Grønland. Ønsker du at bestille en vare til levering udenfor Danmark så kontakt os venligst på telefon 4410 9700 eller [email protected].

Levering sker via GLS og Danske Fragtmænd. Normal forsendelse leveres 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget ordren med mindre andet er anført på varen. Dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til og i weekenden. Hvis din ordre indeholder varer med længere leveringstid, kan der være op til 10 dages leveringstid på den samlede ordre. OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

Rettidig levering forudsætter, at fragtfirmaet overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Returnering og fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles Tørrestativet.dk skriftligt indenfor 14 dage, og produkterne skal tilbageleveres til Tørrestativet.dk senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Produkterne skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som du har modtaget dem. Produkterne skal tilbageleveres i original emballage, hvis emballagen har en værdi for varen. Tørrestativet.dk kan oplyse dig om emballage har en værdi for varen.

Du har hos Tørrestativet.dk mulighed for at afprøve varerne, uden at dette påvirker fortrydelsesretten, såfremt følgende betingelser overholdes; varen returneres uden skader, slid samt i rengjort og pæn stand således, at varen sendes retur til Tørrestativet.dk i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Alle varer købt i webshoppen kan returneres til: Tørrestativet.dk, Rimsøvej 12, 8585 Glesborg. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

Du kan købe en returlabel her: https://retur.pakkelabels.dk/toerrestativet 

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til pakkeshop.


Dokumentation for dit køb: Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling: Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: 
• du reelt har taget varen i brug, 
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på 
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Reklamationsret:
Når du handler på www.tørrestativet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Hvis der er skade på produktet, fx. en transportskade skal vi kontaktes hurtigst muligt på mail. Herefter finder vi ud af om varen skal repareres, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du henvende dig til [email protected] Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Henvendelse vedrørende ordrer:
Telefon:4410 9700 (Hverdage 10.00-12.00) E-mail: info@tørrestativet.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 4410 9700 eller [email protected].

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, e-mail:[email protected]

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].Persondata:
For at kunne handle på Tørrestativet.dk skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes [email protected]