Persondatapolitik: Ved at benytte Tørrestativet.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Tørrestativet.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger. Personoplysninger: Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Tørrestativet.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Tørrestativet.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: • foretager et varekøb • tilmelder dig et nyhedsbrev • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde

Tørrestativet.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Tørrestativet.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

Tørrestativet.dk.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Hos Tørrestativet.dk lagres personoplysningerne i forbindelse med køb af varer i mindst 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.tørrestativet.dk  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Adgang til oplysninger: Som registreret hos Tørrestativet.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tørrestativet.dk via e-mail: info@tørrestativet.dk.

Cookies: Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Tørrestativet.dk cookies til at indsamle oplysninger.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken: Tørrestativet.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen: info@tørrestativet.dk.