Emballage

Mange spørger os om man virkelig kan sende et tørrestativ afsted uden det bliver beskadiget. Og det kan jeg kun sige JA til! Vi har sendt tørrestativer ud med forskellige fragtfirmaer siden vi åbnede shoppen i 2009. Vi har derfor øvet os rigtig meget...Selvfølgelig kan vi være uheldige og der sker en skade, men det er meget sjældent det sker. Og er uheldet ude skal du ikke bekymre dig - du skal bare tage kontakt til os, og så løser vi det hurtigt og nemt.

Derudover vi vil gerne dele med dig, hvordan vi passer på miljøet ved at genbruge al emballage.

Vi ved, at emballage er en stor kilde til affald og kan have en negativ indvirkning på miljøet. Derfor har vi implementeret en genbrugsstrategi for al den emballage, vi bruger i vores webshop.

Når vi modtager varer fra vores leverandører, sørger vi for at genbruge så meget af emballagen som muligt. Hvis det ikke er muligt, sørger vi for at bortskaffe emballagen på en miljøvenlig måde.

Når vi pakker ordrer til vores kunder, bruger vi genbrugs- eller genanvendt emballage. Det betyder, at den emballage, du modtager dine varer i, allerede har været brugt én gang, og at vi forlænger emballagens levetid. Derfor kan din pakke nogle gange se lidt slidt ud eller have påført et andet brand end det du har bestilt - men det var simpelthen den papkasse der passede bedst til din ordre.

Vi opfordrer også vores kunder til at genanvende eller genbruge emballagen, når de modtager deres varer. Dette hjælper med at reducere mængden af affald og bidrager til at beskytte miljøet.

Vi er stolte af vores engagement i at passe på miljøet og at tage ansvar for vores virksomheds påvirkning på planeten. Vi tror på, at små handlinger kan føre til store forandringer, og vi håber, at vores genbrugsstrategi vil inspirere andre til at gøre det samme.

 

Miljøvenlig emballage